IMG 1977 1024×683

Врњачка Бања – Промотивна кампања „Види Србију – које моменте ћеш памтити овог лета?”

У Врњачкој Бањи је у петак, 8.јуна, настављена промотивна кампања „Види Србију – које моменте ћеш памтити овог лета?“.

Посетиоци су у централном парку код Римског извора могли да се упознају са туристичком понудом наше земље. Поздравни говор упутили су Бобан Ђуровић, председник општине Врњачка бања и Марија Лабовић, вршилац дужности директора Туристичке организације Србије.

Туристичка организација Куршумлијеје део ове кампање и заједно са представницима Пролом и Луковске Бање представили су летњу понуду за предстојећу сезону као и велики број манифестација током лета.

Велико интересовање за туристичку понуду Куршумлије на каравану “Види Србију” је још једна потврда да се из године у годину број туриста у нашем крају повећава, што статистички подаци и показују.

Промотивнa кaмпања Туристичке организације Србије (ТОС) под називом „Види Србију“, намењена je домаћим гостима у циљу представљања туристичке понуде Србије у летњем периоду.

Завршни део кампање биће одржан 22. јуна, у Београду, на Тргу Републике, а Туристичка организација Куршумлије ће и у главном граду промовисати туристичке потенцијале града и околине.