IMG 2638 1024×683

Успешно одржана манифестација “Културно лето 2018”

7. и 8. августа у Куршумлији одржана је манифестација „Културно лето 2018“. Овогодишња манифестација била је најпосећенија до сада. Посетиоци су имали прилику да уживају у концертима познатих бендова а спектакуларне наступе имали су Стеван Анђелковић и звезда народне музике Саша Матић.

Програм је отворио наступ КУД „Бата Лачковић“ сплетом игара од Чачак кола до игара из Врања, након њих наступ је имао фолк бенд Ех Yu бенд.

Манифестацију је отворила директорка Туристичке организације Куршумлије, Јасмина Савић која је истакла да је ово највећа манифестација у граду која прераста у традицију одржавања и великом броју посетиоца пожелела добродошлицу.

Звезда овогодишње манифестације очекивано је био Саша Матић који је на свом концерту одушевио своје многобројне обожаватеље. Матић је заједно са публиком певао своје највеће хитове: Саму ову  ноћ, Кад љубав закасни, Краљ изгубљених ствари.

Друго вече фестивала започело је концертом Алтер его бенда. Након њих, свој наступ имао је Раде Вучковић, композитор, текстописац и певач који је извео најпознатије песме попут: „Док мирно Топлица шуми“, „Дете Куршумлије“, „С намером дођох“…

Манифестацију „Културно лето 2018“ својим концертом је затворио Стеван Анђелковић Звезда Гранда. Анђелковић је углавном певао најпопуларније песме забавне музике на одушевљење великог броја младих пре свега.

Манифестацију је за ова два дана посетило око 15000 посетилаца.