Kofer Slova

Два “Сребрна кофера” за ТОО Куршумлија на манифестацији „Кофер слова“ у Крушевцу

Туристичка организација града Крушевца, због тренутне епидемиолошке ситуације, овогодишњи Фестивал „Кофер слова“  организовала је „на даљину“. Континуитет је ипак одржан, као што је остварен и циљ да се настави афирмација и промоција туристичких публикација, као и да се истакне њихов значај у развоју туризма, унапређења туристичких потенцијала и истицања аутентичности регија.

Иако на другачији начин, Фестивал је наставио свој живот, тако да је ове године  био пријављен укупно 31 учесник, међу чијим је материјалима требало изабрати најбоље у 11 категорија.

У среду, 13. октобра 2021. године, у оквиру 17. Међународног Фестивала туристичких публикација „Кофер слова“ Крушевац 2021., проглашени су победници у 11 категорија.

Туристичка организација општине Куршумлија освојила је две друге награде, тј. два „Сребрна кофера“ у категорији аудио видео публикација за промо филм “Осети авантуру – упознај Куршумлију” и у категорији допунски промотивни материјал за рекламне мајице, кесе и шоље Туристичке организације општине Куршумлија дизајниране специјално за средњовековни фестивал „Немањини дани“ 2021. године. На рекламном материјалу се налази нови логотип „Немањини дани“.